ROB KUNSTT HEEFT ZIJN FUNDA BEHAALD....... - Reisverslag uit Helmond, Nederland van FAMILIE KUNSTT - WaarBenJij.nu ROB KUNSTT HEEFT ZIJN FUNDA BEHAALD....... - Reisverslag uit Helmond, Nederland van FAMILIE KUNSTT - WaarBenJij.nu

ROB KUNSTT HEEFT ZIJN FUNDA BEHAALD.......

Blijf op de hoogte en volg FAMILIE

05 Maart 2008 | Nederland, Helmond

Rob Kunstt(Helmond)heeftzijn Funda, diploma, behaald aan de Hoge Hotelschool te Maastricht. De officiële uitreiking van zijn Funda zal op 14 maart a.s. plaatsvinden op het "kasteel" van bovengenoemde school.

• 05 Maart 2008 - 11:39

Lesley&Dorothé:

Knap gedaan jongen, we zijn erg trots op je. En nu een job vinden om je droom in Australië,New Zeeland en Indinesië te verwezenlijken. Alle succes voor je toekomst gewenst. Je trotse ouders.

• 05 Maart 2008 - 12:14

Proficiat
    Esther

• 05 Maart 2008 - 13:14

Wim En Wenda:

Ja, nou mag je even achterover leunen en van een dikke sigaar genieten. Zorg ervoor dat je er nooit één wordt. Proficiat!!! Wij nemen er één of twee of ...??? glaasjes op.
    Veel plezier op de 14e.

• 05 Maart 2008 - 13:45

Rob(bert) Kunstt:

Goe gedaan jochie!!
    veel plezier a.s 14e.
    en heel veel succes gewenst!

• 05 Maart 2008 - 15:51

Ingrid:

Goed gedaan Rob, geniet nu maar even van je sigaar en dan...........? Ik hoor het graag.
    Ook proficiat voor je trotse ouders en de 14e een fijne dag.

Groeten Ingrid

• 05 Maart 2008 - 20:26

Das Brautpaar:

Hey Rob da heb jij dan toch nog goed geregeld met die 0,3 ;)!! Gefeliciteerd en veel plezier de 14e!

Veel liefs,

Femke en Jochen

• 05 Maart 2008 - 21:45

Will En Cissy.:

Van harte proficiat joh!
    Veel succes voor de toekomst en veel plezier op de veertiende.
    Ook Lesley en Dorothé gefeliciteerd met het succes van jullie zoon.

• 06 Maart 2008 - 08:53

Tjeerd:

Ook helemaal vanuit Afganisan, Gefeliceerd met het behalen van je diploma!

• 06 Maart 2008 - 18:57

Cindy, Eric En Emmy:

Geweldig Rob, dat moet een goed gevoel geven!! Geniet van de 14e en van alle plannen die erna komen!

• 10 Maart 2008 - 16:06

Tanteke Fanny:

Hè,die Rob.
    Ja,ja,die sigaar mag je zeker rustig oproken.Geweldig!ONZE GELUKWENSEN!PROFICIAT!!Heel veel succes voor nu en voor in de toekomst.En nu op naar de geweldige reis die jij gaat maken,Succes met de voorbereidingen!! Toi,toi,toi.
    Lieve groetjes Hans en Fanny.